Sigurnosni sistemi video zaštite

Video nadzor

Projektovanje sistema

projektovanje-sistema

U skladu sa tehničkim zahtevom, dajemo vam podršku u projektovanju sistema i nudimo najoptimalnije idejno rešenje. Na osnovu vaših potreba, ponudićemo profesionalan savet sa kompletnim predlozima za realizaciju.

Procena rizika

procena-rizika-hikvision

Da biste imali kompletan uvid u projektni zadatak i implementaciju samog sistema, potrebno je proceniti rizik na svakoj slaboj tački samog sistema. Veliko iskustvo u ovom poslu donelo nam je dobro oko za procenu samog rizika.

Izvođenje i ugradnja

hikvision-kamera

Sama implementacija sigurnosnih sistema video zaštite mora biti dobro tehnički izvedena, a pritom i estetski lepa. Naš tim će vam isporučiti gotov sistem sa mogućnošću da ga u svakom trenutku nadogradite ili izmenite u korak sa novim tehnologijama. 

Održavanje i podrška

Odrzavanje-i-podrska-hikvision

Kada vam osposobimo sistem ili ako vam samo radimo podršku i održavanje, nećete imati prevelike troškove oko provedenih sati na vašem sistemu. Uvežbani smo da za najmanje moguće vreme dijagnostikujemo i otklonimo kvar. Odgovornosti definišemo ugovorom o održavanju i podršci.

Brendovi sa kojima radimo su izmeđuostalog Hikvision i Dahua, prvenstveno zbog odnosa cene i kvaliteta, a i kvalitetne podrške. Uz ovakve brendove vam možemo ponuditi ozbiljnu garanciju i vrhunski kvalitet. A ukoliko ste zainteresovani i za ekskluzivne setove, možemo se dogovoriti o nekom prestižnom brendu po vašoj želji ili našem predlogu. Za sva pitanja smo otvoreni i spremni da vam damo profesionalan savet.

Dahua-logo

hikvision-logo